AFAD'dan Mustafa Çöl'e ziyaret

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi, Sandıklı ilçemizde altyapı denetimi gerçekleştirmek için gelerek, Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ettiler.

İlçeler Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 03:57:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 29 sn.
146 okunma
Takip EtGoogle News

Yapılan incelemelerde, Sandıklı Belediyesi itfaiye ekipleri ve onların ekipmanlarından faydalanılarak, kanalizasyon şebeke hatları titizlikle kontrol edildi. Afyonkarahisar Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın onayı ile ilçelerde organize edilen inceleme ile Sandıklımızda ayrıntılı bir denetim yapıldı.

İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, işlerinde kolaylıklar dileklerinde bulundular.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.