Afyon İHH ve SOÇEV işbirliği gerçekleşti

Afyonkarahisar Sosyal Çevre Derneği (SOÇEV) ile Afyon İHH arasında işbirliği ortak protokolü imzalandı.

Gündem Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 02:03:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
224 okunma
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz gün 
Afyon İHH İnsani Yardım Derneği ile Sosyal Çevre Derneği  SOÇEV ortak faaliyet yürütmek için protokol imzaladı.
 Afyonkarahisar İnsani Yardım Derneği (Afyon İHH) ile Sosyal Çevre Derneği (SOÇEV) olarak ortak faaliyetler ve etkinlikler yapmak için işbirliği protokolü imzasını, Afyon İHH Başkanı Ramazan Kaya ve SOÇEV Genel Başkanı Dr.Yusuf Gökçe'nin imzaladığı protokolde her iki derneğin yöneticileri de hazır bulundu.

 Afyon İHH başkanı Ramazan Kaya, Afyon İHH’nın yürüttüğü ‘YETİM’ projesine SOÇEV, yürüttüğü ‘YETİM MENTÖRLÜK’ projesi ile destek verecek olup, İHH’nın 15 yaşına kadar maddi olarak desteklediği yetimlere SOÇEV’de mentörlük desteği vererek, bu desteği 15 yaşından sonra da mesleki mentörlük, üniversiteye hazırlık ve öğrencilik dönemi, iş edinme süreci ve aile kurma dönemlerini de kapsayacak şekilde devam ettirecek. 
Dernek Başkanları, “Afyonkarahisar ilimizde nerede bir yetim ve öksüz varsa tüm imkanlarımızla maddi ve manevi yanlarında olarak, tüm milletimiz ve insanlık için faydalı ve iyi insanların yetişmesi için çalışacağız. Bu vesile ile adalet ve hakça paylaşımın olduğu bir dünyanın kuruluşunda özellikle aranan erdemli insanların yetişmesine bir nebze de olsa katkı vereceğimiz için umutlu ve de mutluyuz. Protokolün her iki Derneğimize ve Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

SOÇEV Genel Başkanı Dr.Yusuf Gökçe,  "SOÇEV olarak Afyon IHH ile tüm proje  çalışmalarında destek ve işbirlıği içersinde olacağız"diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.