Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal mal varlığını açıkladı

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, 31 Mart seçimlerinden önce söz verdiği gibi mal varlığını kamuoyuyla paylaştı.

Gündem Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 16:20:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 56 sn.
107 okunma
Takip EtGoogle News

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mal varlığını Afyonkarahisarlı hemşehrilerine duyuran Başkanımız Burcu Köksal açıklamasında, “Değerli Afyonkarahisarlı Hemşehrilerim,Seçimlerden önce söz verdiğim gibi mal varlığımı sizlerle paylaşıyorum. Hemşehrilerim, kendi seçtiği Belediye Başkanına güvenmeli ve inanmalıdır. 'Şeffaf Belediyecilik Başkanlık makamından başlar' anlayışıyla çalışacağımın bilinmesini ister saygılar sunarım” ifadelerine yer verdi.

Belediyemiz girişindeki panoya mal varlığını asan Başkanımız Afyonkarahisar Belediyesi’ni şeffaf yönetim anlayışı ile yöneteceklerini söyledi.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin her türlü icraatının, her türlü ihalesinin ve satın almasının kamuoyu ile paylaşılacağını da aktaran Belediye Başkanımız Burcu Köksal, “Afyonkarahisarımızın parasını Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz için harcayacağız. Belediyenin gelirlerini doğru yerde kullanarak hemşehrilerimizin bir kuruşunu dahi çarçur etmeden adaletli bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.