AK Parti Sandıklı Örgütü'nden milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Sandıklı ilçe başkanı Osman Işık ve ilçe yönetimi, belediye başkanı Mustafa Çöl ve belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi nde milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

İlçeler Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 17:32:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 41 sn.
115 okunma
Takip EtGoogle News

Ziyarette konuşan Sandıklı ilçe başkanı Osman Işık ve Belediye başkanı Mustafa Çöl milletvekillerine hayırlı olsun dilerken Milletvekilleri de Sandıklı heyetine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Sandıklı’nın dünyaya şifa dağıtan bir ilçe olduğunu vurgulayan milletvekilleri kalkınmasının da şüphesiz en önemli konu olduğunu ifade ettiler. Sandıklı’nın Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olduğunu hatırlatan milletvekilleri bundan sonra da gerekli desteği alacağı mesajını verdi. Bütün ilçelerde olduğu gibi Sandıklı ilçesi‘nden gelen taleplere de öncelik verdiğini vurgulayan milletvekilleri bundan sonraki dönem Türkiye yüzyılı dönemi yükseliş dönemi mesajını verdiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.