AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu çalışmalara başladı

AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu 2023-2024 Yeni Dönem koro çalışmalarına Şef Yunus Emre UĞUR yönetiminde 18 Eylül Pazartesi akşamı başladı.

Kültür Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 15:55:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 57 sn.
739 okunma
Takip EtGoogle News

AKSAM Türk Sanat Müziği Korosu, her yıl olduğu gibi bu yılda belirli dönemlerde seçkin repertuvarı ve etkinlikleri ile Afyonkarahisar’ın  kültür sanat hayatına hizmet ederek Türk Müziğini en üst düzeyde icrâ etmek, geliştirmek, yaymak, yaşatmak ve mûsıkî severlerin gönlünde taht kurmayı amaçlamaktadır.

 

Aksam Genel Koordinatörü ve Türk Sanat Müziği Koro Şefi Yunus Emre Uğur; "Yeni dönemin kültür sanat merkezimize, koromuza hayırlı ve uğurlu olmasını temennî ederiz. Sanatın güzelliklerini, kültürel faaliyetlerin yararlarını nakşederek topluma faydalı olma gayretindeyiz. Bu doğrultuda, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Sayın İbrahim Alimoğlu' na destekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Koro çalışmaları, Pazartesi akşamları 19:00-21:00 saatleri arasında  Meydanoğlu Zafer İşhanı 7. Katta yapılmaktadır. Aramıza katılmak isteyenler için kayıtlarımız devam etmektedir. Tüm mûsîkî severleri bekliyoruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.