Arabacı Otogar ziyaretinde lokum yaptı

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İYİ Parti Milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı, Afyonkarahisar Otogarını ziyaret ederek yönetim, çalışanlar ve yolcularla bir araya geldi. O Lokum atölyesine girip lokum yaptı.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 16:46:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
244 okunma
Takip EtGoogle News

Seçime sayılı günler kala adayların gitmedikleri yer, sıkmadıkları el kalmıyor. İYİ Parti Milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar şehir merkezinden en uzak köylere kadar her yerde çalışıyor. Arabacı’nın seçim çalışma duraklarından biri de Afyonkarahisar Otogarı oldu. Arabacı’yı Otogar Yönetiminden Fatih Yılmaz Aftaş A.Ş Terminal Müdürü, Mahmut Küçükkurt Aftaş Finans Müdürü, Osman Altunay Aftaş İşletme Müdürü, Yılmaz Eşit Aftaş Yönetim Kurulu Üyesi, Özkan Özkale Aftaş ortağı, Selçuk Buğra Kadaş  Aftaş Muhasebe Müdürü karşıladı.

Otogar Yönetimi çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra Mustafa Enis Arabacı tek tek yazıhaneleri ziyaret ederek çalışanların elini sıktı. Arabacı, “Afyonkarahisar Otogar İşletmesi bir ilki başararak yazıhane sahipleri şirketleşip kendi otogarını yaptı. Bu örnek birçok yerde uygulanmaya başladı. Aynı zamanda Uydukent bölgesinin Afyonkarahisar’ın yeni bir çekim merkezi olmasını sağladı. Sizden sonra Devlet Hastanesi, İGM, TOKİ, resmi kurumlar ve şehrin yeni yaşam merkezi olmasını sağladınız. Bu açıdan da önemli bir adım atmış oldunuz” dedi.

Otogar çalışanları ve yolcularla sohbet eden Mustafa Enis Arabacı gazetecilerin isteklerini kırmayarak Otogar İşletmesinin markası olan O Lokum atölyesine girerek lokum yaptı. Bone ve eldiven giyerek atölyeye giren Arabacı kendi elleri ile yaptığı lokumların ilk dilimini kendisi yedikten sonra gazetecilere ikram etti. Arabacı, “Kendi elimle yaptığım lokumun ilk dilimini ben yedim. Beğenmesem sizlere ikram etmezdim. Afyonlu eski sucuk ve lokumcuların meşhur sözüdür yemediğimizi yedirmeyiz diye. Türkiye’de ilk defa bir otogar işletmesinin kendi markasıyla ürettiği lokum ülke genelinde bilinir oldu” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.