Arabacı: "Seçim sandığında İYİ Parti'nin güneşine dikkat etsinler."

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Enis Arabacı Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv, Afyonyerel Basın ve Armoni Fm (98.1) ortak yayınına konuk oldu.

Gündem Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 20:09:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 39 sn.
92 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi Afyonhaber stüdyolarında seçime dair konuklar almaya devam ediyor. Afyonhaber Tv’nin bugünkü konuğu Afyonkarahisar İYİ Parti Milletvekili Adayı Mustafa Enis Arabacı oldu. 
Gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda Afyonkarahisar’ın en çok dinlenilen radyosu Armoni FM (98.1) de de canlı olarak yayınlandı.  Milletvekili Adayı Arabacı gündemdeki siyasi konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. İzleyici kitlesinin fazla olduğu programda destek mesajlarınında yoğun olarak gelmesi gözlerden kaçmadı. 
Haberin devamı Afyonhaber facebook ve youtube kanalında.

 

youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=jtXXHNUUuSc

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.