Avrupa Şampiyonu Kocakuş, Kasapoğlu’nu ziyaret etti

Avrupa Muaythai Şampiyonası'nda 60 kg kategorisinde Avrupa Şampiyonu olan Kübra Kocakuş, antrenörü Berkan Anıl ile birlikte Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Spor Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 16:14:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 47 sn.
72 okunma
Takip EtGoogle News

Ziyarette, sporcuyu tebrik eden Kasapoğlu, "Afyonkarahisar'ın gururu oldunuz. Başarınız bizleri çok mutlu etti. Ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Sporcu Kübra Kocakuş ise, "Şampiyon olmak için çok çalıştık. Antrenörümüzün ve ailemin desteğiyle bu başarıyı elde ettik" diye konuştu.
Kasapoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcuya hediye takdim etti.
Kübra Kocakuş Kimdir?
Kübra Kocakuş, 1996 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. 15 yaşında başladığı dövüş sporlarında kısa sürede önemli başarılar elde etti. 2021 ve 2022 yılında Dünya Muaythai Şampiyonu olan Kocakuş, 2022 ve 2023'te Avrupa Muaythai Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.