Başkan Aynacı’dan, ilk ziyaret OSB’ye

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından mazbatasını alan Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, ‘Bismillah’ diyerek ilk ziyaretini Bolvadin Organize Sanayi Bölgesine gerçekleştirdi.

İlçeler Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 15:06:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
137 okunma
Takip EtGoogle News

Seçim kampanyasını işsizlik ve istihdam üzerine kuran Başkan Aynacı, İş adamlardan alt yapı ile ilgili gelen talepleri yerinde çözdü.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, mazbatasını alır almaz Bolvadin için çalışmaya başladı. Başkan Aynacı, ilk olarak Bolvadin Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, yatırımcıların alt yapı ile ilgili yaşadığı sıkıntıları çözmek oldu. OSB’ye giden yol üzerinde incelemelerde bulunan Başkan Aynacı, alt yapıda yaşanan sıkıntıları çözmek için belediye personellerine gerekli talimatları verdi. Başkan Aynacı, “Seçim kampanyası sürecinde OSB’mizde bulunan iş adamlarımız Bolvadin OSB yolu ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları bizlere dile getirmişlerdi. Bugünde iş adamlarımızı tekrar ziyaret ederek, yol ile ilgili altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları başlattık. Gençlerimize istihdam oluşturma yolunda Organize Sanayimizin bozuk yollarının tamiratı ve kapağı olmayan logarların temizliğini başlatıp kapakların siparişini verdik. Alt yapıyı kullanılır hale getirip hızlıca fabrikalarımızın kurulumunu sağlayacağız. Biz memleketin hizmetkarıyız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.