Başkan Serkan Koyuncu'dan Anneler Gününe Özel Etkinlik

Emirdağ Belediyesi, her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili olarak Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda 'Anne Çocuk Günü Etkinliği' düzenlenecek.

İlçeler Yayın: 09 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2024 19:31:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 41 sn.
184 okunma
Takip EtGoogle News

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ‘Anneleri ve Çocukları Mutlu Bir Emirdağ' sloganı ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Anneler Gününe özel ücretsiz düzenlenecek etkinlik ile anneler ve çocukları doyasıya eğlenecek.

Başkan Koyuncu etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "HAYDİ ANNELER ÇOCUKLARINIZLA BİRLİKTE YÜZMEYE...

12 Mayıs Pazar günü Emirdağ Belediyesi Mahmut Çorumlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda ANNELER GÜNÜNE özel anne çocuk günü etkinliği düzenlenecektir.

ÜCRETSİZ olacak etkinliğimize tüm annelerimiz çocuklarıyla birlikte davetlidir.

Bu vesileyle şefkat ve merhametin temsilcisi annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.