Başkanların tercihi TOGG

Afyonkarahisar'da bilinen çeşitli başkanların araba tercihinin TOGG olması gözlerden kaçmadı.

Gündem Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 17:00:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
131 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser,  Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün ile Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Ahilik Haftası dolayısıyla yapılan ziyaretleri, ATSO'nun makam aracı olarak kullanılan yerli ve milli otomobil TOGG ile gerçekleştirdi. 
TOGG'u Kocatepe Parkı'ndan ESOB'a kadar Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir kullandı. ESOB'tan Afyonkarahisar Valiliği'ne kadar ise sürücü koltuğuna Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün geçti. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Birliktir ve Üstün'e gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür etti; Birliktir ve Üstün ise yerli ve milli, doğuştan elektrikli TOGG'da emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.