Belediye'de müdürlüklerde yeni görevlendirme

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal devraldığı hizmet bayrağını daha yukarıya taşımak için müdürlük kadrosunda değişikliğe gitti. Başkanımızın talimatları ile yeni atama ve görevlendirmeler yapıldı.

Gündem Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 16:12:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 45 sn.
50 okunma
Takip EtGoogle News

Başkanımız Burcu Köksal’ın imzası ile yapılan görevlendirmeler şu şekilde; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne Mevlüt Çelik, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne Hüseyin Çelik, Zabıta Müdürlüğü’ne Resul Erkmen, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne Tuba Ciğerci, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne Şükrü Ertunç, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne Cem Kasapoğlu, İşletme Müdürlüğü’ne Selçuk Uluman, Fen İşleri Müdürlüğü’ne Bahadır Jurnal görevlendirildi.

Daha önce yapılan değişiklikler ardından ise Belediyemizin teşkilat şemasında Başkan Yardımcılıkları görevine Ömer Yıldız, Erkan Uysal, Özel Kalem Müdürlüğü’ne ise Şehriban Öncel atanmıştı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.