Çiftçi zirvesi başladı

Türkiye’nin ilk uygulama eğitiminin içinde olduğu Çiftçi Zirvesi Afyon ilinin Sandıklı ilçesinde bulunan May Thermal Resort &Spa’da düzenleniyor.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 19:34:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
115 okunma
Takip EtGoogle News

02-04 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Çiftçi Zirvesi’ne birçok akademisyenin yanı sıra alanında uzman kişilerde katılacak. Zirve programında büyükbaş ve küçükbaş üzerine teorik ve uygulamalı eğitimler verilecek. Otel yanına kurulan çadır ile uygulamalı eğitim verilerek pratikte yapılması gerekenler gösterilecek.

Zirve Programı, açılış konuşmasını Tarım Can Kurucusu Mustafa EVRAN yaptı. Evran'ın ardından sahne, sektörde uzmanlaşmış isimlere geçti ve katılımcılara çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı.

Buzağı Bakımı ve Geçiş Dönemi Beslemesi konusunda Veteriner Hekim A. Burhaneddin Akkaya, önemli bilgiler paylaştı.

Ardından Veteriner Hekim H. Emre Yürük Mera Hayvancılığı ve Aşı Programları hakkında deneyimlerini Veteriner Hekim H. Emre Yürük, katılımcılara aktardı.

Programın dikkat çeken konuşmacılarından biri de Embriyo Transferi bilgilendirme yapan Prof. Dr. Hakan Sağırkaya oldu. Sağırkaya, embriyo transferinin olanakları ve sınırları konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.