Derviş Aynacı: "Bolvadin'imizi Bayrama hazırlıyoruz."

Bolvadin ilçesinde, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde temizlik seferberliği başladı. Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, ilçe genelinde çevre düzenlemesi ve mezarlık temizliği için kapsamlı bir çalışma başlattı.

İlçeler Yayın: 07 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.04.2024 15:29:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 51 sn.
141 okunma
Takip EtGoogle News

Bayram öncesi oluşabilecek olumsuz görüntülerin önüne geçmek amacıyla harekete geçen Bolvadin Belediyesi, çevre temizliği ve mezarlık düzenlemesi konularında titizlikle çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri, cadde ve sokakları temizlemek, yeşil alanları bakıma almak ve mezarlık alanlarını düzenlemek için sahada aktif olarak çalışıyor.

 

BAŞKAN AYNACI, “BOLVADİN'İMİZİ BAYRAMA HAZIRLIYORUZ”

Belediye Başkanı Derviş Aynacı, "Ramazan Bayramı, toplumumuz için önemli bir dönemdir. Bu özel günün huzur ve temizlik içinde geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Hemşehrilerimizin bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşayabilmeleri için temizlik seferberliğimizi başlattık. Çevremizi ve mezarlıklarımızı temizlemek, bizim için sadece bir görev değil, aynı zamanda bir sorumluluktur. Tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışarak, Bolvadin'imizi bayrama hazırlayacağız" dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.