Emniyet, El Ele Güvenli Geleceğe projesinde bilgilendirmeler yapıldı
İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 26-27-28 Mayıs 2025 tarihlerinde “AFSÜ GençFest2025 Bahar Şenlikleri” programında üniversitede eğitim gören öğrencilere yönelik olarak El Ele Güvenli Geleceğe projesi kapsamında bilgilendirmeler yapıldı.

BASIN BÜLTENİ
İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından 26-27-28 Mayıs 2025 tarihlerinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Zafer Yerleşkesinde düzenlenen “AFSÜ GençFest2025 Bahar Şenlikleri” programında üniversitede eğitim gören öğrencilere yönelik olarak El Ele Güvenli Geleceğe projesi kapsamında bilgilendirme stantları oluşturulmuş ve etkinlik süresince yaklaşık 4000 öğrencimize terör, terör örgütleri, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri ve terör örgütlerinin propaganda faaliyetleri konularında bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirilmiştir.
Afyonkarahisar Polis Meslek Eğitim Merkezinde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik olarak terör, terör örgütleri, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri ve terör örgütlerinin propaganda faaliyetleri konuları çerçevesinde bilgilendirme konferansı düzenlenmiştir.
Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü tarafından ilimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerine yönelik düzenlenen program çerçevesinde 56 STK yöneticisine Terörizmin Finansmanı ve Kara Para Aklanması konuları hakkında bilgilendirme konferansı düzenlenmiştir.