Erkmen Belediyesi'nden dereceye giden öğrencilere Cumhuriyet Altını

2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında ilk 10.000 kişi arasında dereceye giren Erkmenli öğrencilere Erkmen Belediyesi tarafından Cumhuriyet altını hediye edildi.

Eğitim Yayın: 18 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2023 13:34:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
139 okunma
Takip EtGoogle News
Konu ilgili olarak açıklama yapan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş “ Göreve geldikleri 2004 yılından beri imkanlarının el verdiği ölçüde eğitim ve öğretime her yıl artırarak katkı sağladıklarını, insana yapılan bu yatırımların sonuçlarını görmenin kendilerini ayrıca mutlu ettiğini söyledi. Belde de her yıl üniversiteyi kazanan çocuklarımızın sayısı artmaktadır. O kadarki artık Türkiye çapında derece yapan evlatlarımız çıkıyor. Bu başarılar bizleri ayrıca gururlandırıyor. Erkmen Belediyesi olarak okullarımıza ve öğrencilerimize yardım etmeye devam edeceğiz. Dereceye giren gençlerimize bundan sonraki üniversite hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında dereceye giren Emre EKİCİ, Arda ŞANLIER, Şevval ÖZDİL ve Ayşe Gül ERŞEN ile velileri eğitim ve öğretime verdiği desteklerden dolayı, her zaman yanlarında olan Başkan Memduh Kuş ve Erkmen Belediyesine teşekkür ettiler
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.