Ertaş, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi ERTAŞ, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gündem Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 03:23:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
81 okunma
Takip EtGoogle News
Ertaş, mesajında tüm Afyonkarahisar halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlarken, Filistin’deki zulme dikkat çekti ve dünya genelinde barışın hâkim olmasını diledi.
 
“Bayramlar, Barış ve Kardeşlik Mesajlarımızın Güçlendiği Zamanlardır”
Ertaş, “Ramazan Bayramı, sevdiklerimizle birlikte kutladığımız, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, kardeşlik duygularımızın yoğunlaştığı müstesna günlerden biridir. Ancak, bu bayramı sadece bizim için değil, dünya üzerinde zulüm altında yaşayan tüm insanlar için de barış ve adalet dolu günler olması temennisinde bulunuyorum. Özellikle Filistin’de yaşanan insanlık dışı zulme dikkat çekmek istiyorum. Bu bayram vesilesiyle, Filistin’deki ve dünyanın dört bir yanındaki tüm mağdurlar için adaletin, huzurun ve barışın egemen olmasını diliyorum ” ifadelerini kullandı.
 
“Filistin’deki Zulmün Son Bulmasını Temenni Ediyorum”
Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı, Filistin konusunda, “İnsan haklarına saygı, her bireyin huzur içinde yaşaması gereken evrensel bir prensiptir. Filistin’de yaşananlar, bu prensiplerin ihlal edildiğinin en acı örneklerinden biridir. Dünya liderlerini ve uluslararası toplumu, Filistin’de yaşanan zulme karşı harekete geçmeye ve kalıcı, adil bir barışın sağlanması için çaba göstermeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.
“Tüm Afyonkarahisar Halkının ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını Kutluyorum”
Ertaş, mesajını şu sözlerle sonlandırdı: “Bu vesileyle, başta değerli Afyonkarahisar halkımız olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini dilerim.”
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.