Faruk Duha Erhan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan yeni yıl mesajı yayınladı.

Gündem Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 00:40:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 53 sn.
58 okunma
Takip EtGoogle News

Üzüntülerle ve acılarla geride kalan 2023 yılına veda ettiğimiz bugünlerde tüm halkımıza mutluluk dolu bir yeni yıl diliyorum. 
Umudumuzu hiç kaybetmeden, herkesin emeğinin karşılığını aldığı, adaletin tam anlamıyla işlediği, çocukların mutlu olduğu, gençlerin gitmek istemediği bir Türkiye ümit ediyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi Yurtta Sulh, Cihanda Sulh olmasını temenni ediyor, hiçbir vatan evladının şehit olmamasını diliyorum. Vatandaşımızın laik, demokratik, hukuk devletini her an hissedeceği, geleceğe umutla bakacağı, Cumhuriyeti doya doya yaşayacağı, herkesin birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşacağı yeni bir yıl diliyorum dedi.
Erhan ‘Bu vesileyle tüm Afyonkarahisar’lıların yeni yılını kutluyor, aydınlık yarınların başlangıcı olan bir yıl olmasını umut ediyorum’ diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.