Fehmi Güray Çakır: "Kurumsal yapımız manipülasyonlara kapalıdır."

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, son günlerde ortaya atılan asılsız iddialara ilişkin yazılı bir basın açıklamasında bulunarak Afyonkarahisar gündemini meşgul eden söylentilere son noktayı koydu.

Siyaset Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 00:52:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
83 okunma
Takip EtGoogle News

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, yerel seçimler öncesinde gündemi meşgul eden ve algı yönlendirmeyi hedefleyen bir takım spekülasyonları kesin bir dille yalanladı. Başkan Çakır “Yeniden Refah Partimizin adının karıştığı bir takım dedikoduları üzülerek izliyoruz. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde elbette belde, ilçe ve genelde bir takım aday adaylarımız üzerinde çalışmalarımızın olması sürecin gerekliliğidir. Afyonkarahisar kamuoyumuzu doğru bilgilendirmek adına son günlerde ortaya atılan bazı isimler ile oluşturulmak istenilen algıda olduğu gibi bir temasımız söz konusu dahi değildir” diyerek konuya açıklık getirdi.

Başkan Çakır açıklamasının devamında Yeniden Refah Partisi’nin kurumsal bir yapısı olduğunu ifade ederek bu kurumsallıktan habersiz olanların yakıştırma adaylarla kendilerinden elde edebilecekleri bir durumun olmadığını net bir dille ifade etti. Başkan Çakır “Milli Görüş sadece terimden ibaret bir kavram değildir. Bizler başta Genel Başkanımız olmak üzere genel merkezimizin birimleriyle uyumlu ve silsileyi bozmayacak şekilde çalışma prensibini benimseyen bir teşkilatız” dedi.

İl Başkanı Çakır açıklamasının son kısmında ise kurumsal yapıdan ödün vermeyeceklerini ve kendilerinden beklentileri olan partili partisiz herkesin vicdanlarında ki sese göre hareket edeceklerini ifade ederek “Kurumsal yapımız manipülasyonlara kapalıdır, bu konuda kesin ve kırmızı çizgilerimiz var bizler kimsenin siyasi ikbalinin taşeronluğunu yapmadık, yapmayız zaten istesek de yapamayız ki mayamız buna müsaade etmez” diyerek asılsız iddialara son noktayı koydu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.