Gelecek Partisi İl Başkanlığı, 30 Ağustos Bayramını coşkuyla kutladı

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına büyük bir coşkuyla katıldı. Parti yetkilileri ve üyeleri, Kocatepe'de şehitler için dualar ederek bayramı anlamlaştırdı.

Gündem Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 15:01:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 58 sn.
214 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş öncülüğünde Gelecek Partisi üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı anlam dolu bir şekilde kutladı. Bayramın ruhuna uygun olarak Kocatepe'ye çıkan parti yetkilileri, burada şehitlerimiz için dua etti.

Kutlamalara Gelecek Partisi Muğla Milletvekili ve Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ da katıldı. Ayrıca Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve Saadet Partisi ilçe Teşkilatı da etkinlikte yer aldı. Gelecek Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Selim Karakaş, Kadın Kolları Başkanı Hüsna Yıldırım ve Teşkilat Başkanı Hüseyin Bay da kutlamalara katılan isimler arasındaydı.

Kocatepe'de bulunan Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliği'nde gerçekleşen dualar, milli bayramın manevi anlamını bir kez qdaha vurguladı. Gelecek Partisi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı anlam ve değerlerle bir araya getiren anlamlı bir etkinlikle kutladı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.