Gelecek Partisi ile emekliler buluştu

Gelecek Partisi'nin il başkanlığı, yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde önemli bir ziyaretçiyi ağırladı. Emekliler Derneği Başkanı Bekir Döner, seçimler hakkında görüş alışverişinde bulunmak için parti binasına geldi.

Gündem Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 02:04:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 46 sn.
107 okunma
Takip EtGoogle News

Görüşme, her iki taraf açısından da son derece olumlu bir atmosferde geçti. Gelecek Partisi'nin temsilcileri, sıcak ve yapıcı diyalog için Emekliler Derneği Başkanı Bekir Döner ve ekibine teşekkürlerini ilettiler. Ziyaretle ilgili memnuniyetlerini dile getiren parti yetkilileri, Sayın Döner ve onun öncülük ettiği teşkilatına gelecekteki çalışmalarında başarılar dilediler. 

Bu karşılıklı görüş alışverişi, iki grup arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceğinin ve emekli vatandaşların haklarının savunulması noktasında ortak adımlar atılacağının bir göstergesi olarak değerlendirildi. Gelecek Partisi, seçim sürecinde emeklilerin de sesini duyurma ve onların taleplerini siyasetin gündemine taşıma konusunda kararlığını bir kez daha vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.