Şehit Ailelerinden Taytak'a teşekkür ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, yönetimi ve şehit babalarını Gazi Meclis’te misafir etti.

Gündem Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 16:04:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
104 okunma
Takip EtGoogle News

Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimi, Milletvekili Mehmet Taytak’a şehit ailelerine, gazilere göstermiş olduğu ilgi ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.

 

TAYTAK, “GÜÇLÜ DEVLET, MUTLU MİLLET ANLAYIŞI İÇERİSİNDE YAŞAYACAĞIZ”

Ziyarette konuşan Milletvekili Mehmet Taytak; “Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettiği gibi; ‘Şehitlerimiz inanmış bir kalbin, sarsılmaz milli şuurun kaynağıdır’. Sizler şehit babası, şehit kardeşi bizler ise 1983 yılında başlayan terör sonucunda şehit olan kardeşlerimizin yakınlarıyız hep birlikte 43 yıldır binlerce şehit verdik. Askerimizi, polisimizi doktorumuzu, öğretmenimizi, imamımızı, genç kardeşlerimizi şehit verdik. Bu dönem ve bundan sonraki dönemlerde hatıralarınızı yaşatacağız. İnşallah bundan sonraki dönemlerde bu acılar yaşanmasın. Bu ülke terörü bitime noktasına getirmiştir. 14 Mayısta ve 28 Mayısta da bunu başardık. İnşallah bundan sonra Türkiye güçlü devlet, mutlu millet anlayışı içerisinde yaşayacağız. Elbette şehitlerimiz bizim gururumuzdur. Elbette onların bizde, onların ailelerinin bizde hakları vardır. Biz bazı sıkıntıların olduğunu biliyoruz, zaman zaman İsmail beyle bunları paylaştık. Hepsini biliyoruz. En azından sizi gönlünüzü kırmayacak rahatsız etmeyecek bir noktaya gelinmesi adına her türlü çabayı göstereceğime emin olabilirsiniz. Her meselenizi biliyoruz gelinimizin, kızımızın, torunlarımızın, şehit aile kartlarımızın sizlerde ne anlama geldiğini biliyoruz. Bunlarla ilgili çalışmalarımız var. Milliyetçi Hareket Partisi olarak daha önce verdiğimiz sözleri çok rahat şekilde yerine getireceğiz. Gururunu ve şerefini birlikte yaşayacağız inşallah” dedi.

 

KUMARTAŞLI’DAN TAYTAK’A TEŞEKKÜR

Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı; “Seçimlerin ve milletvekilliğinizin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Biz büyük bir aileyiz diyoruz, ailemizin büyümesini istemiyoruz, artık şehit gelsin istemiyoruz. Bu yönde mecliste çalışmalar yapacağınızı biliyoruz. Şehit ailelerimize ve gazilerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı da size ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SENDİKACILARDAN TAYTAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Milletvekili Mehmet Taytak’ı seçim çalışmalarında destekleyen, çalışmalarında yanında olan Kamu-Sen’e bağlı, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Haydar Urfalı, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ulupınar ve Türk Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Önder Kazancı’yı misafir etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.