ATA İttifakı kuruldu

Seçimlere 64 gün kala 11 Mart 2023 Cumartesi günü Türk siyasetinde yeni bir ittifak kuruldu.

Gündem Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 15:06:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
90 okunma
Takip EtGoogle News

Zafer Partisi çatısı altında, Adalet Partisi, Ülkem Partisi, Turan Hareketi Partisi ve diğer milliyetçi partilerden oluşan  Türkiye İttifakı Partisinin katıldığı ittifakın adı ATA İTTİFAKI, Cumhurbaşkanı adayı ise; Sinan OĞAN olarak açıklandı.

Ankara’da Zafer Partisi merkezi önünde coşkulu bir kutlamayla yapılan törene Afyon Zafer Partisi il teşkilatı da kalabalık bir kadro ile katıldı.

Tören sonrası yeni ittifak ile ilgili açıklamada bulunan il başkanı Mevlüt TEKDEMİR şunları söyledi:

“ Türkiye maalesef iki kutuplu bir dayatma siyasete yöneltilmiştir,

Seçmen; Bir yandan halktan artık kopmuş, ülkeyi sığınmacılarla asimile etmeye çalışırken, ekonomik krize sokan, depremin enkazı altında kendisi de kalan bir Cumhur İttifakı ile hiçbir proje sunmadan sadece kendi aralarında kavga ederek seçmeni çaresiz bırakan bir Millet İttifakı arasında sıkışıp kalmıştır.

Bunların dışında, Türk milliyetçileri ve Atatürkçülere ise bir eşantiyon, dışlanmış rolü verilmesini kabul etmeyip, seçmene çaresiz olmadığını göstermek için yeni bir ittifak kurulmuştur.

Türk milletinin ayağa kalktığı, Bandırma vapuruna binip, Kuvay-i Milliye ruhu ile ikinci kurtuluş savaşının başlatıldığı bir gündür bugün.

Afyonlu hemşerilerim, Kadere bakın! Kimler kimlerle beraber!

Kürdistan hayali kuran ve anayasada ki Türk kimliği kalksın diyen HÜDAPAR ile AKP/ MHP ittifak yaparken, diğer Kürdistan hayali kuran HDP ise CHP/ İYİ parti ile görüşme, destek verme sürecine girmiştir.

Seçmenlerimize söz veriyoruz: Türk askerine, Türk polisine kurşun sıkan, ülkeyi bölme hayalleri kuran teröristleri destekleyen HDP ve HÜDAPAR gibi partiler asla ATA ittifakının içine giremeyecektir.

Türk milliyetçileri ve gerçek Atatürkçüler asla yalnız değildir ve bu ittifakın yakın zamandaki seçimde nasıl çığ gibi Türk düşmanlarının üzerine düşeceğini herkes görecektir.

Afyonlu hemşerilerim bizi takip etmeye ve destek vermeye devam etsinler.

Yaşasın Türk milletinin zaferi!”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.