İbrahim Yurdunuseven Çay’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Çay’da düzenlediği ziyaretlerin ardından yazılı bir mesaj yayımladı.

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 15:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
102 okunma
Takip EtGoogle News

“AK Parti’nin temellerinin atıldığı ve birçok önemli olaya müşahitlik eden Afyonkarahisar için ve daha da önemlisi ülkemizin geleceği için tek tek memleketimizi gezerek meramımızı anlatmaya çalışıyoruz. Geçmişte biz bunu yaşadık. Ülkemizin kalkınması adına ne zaman bir hamle yapılsa; süratle baskılanarak, geliştirilen bir şey varsa yok edildi. AK Parti önce bunu yıktı. Ancak aynı habis zihniyet hala ayakta. Yıllarca verilen emeklerle hayat bulan  TOGG, TCG Anadolu, Hürjet, Milli Muharip Uçak KAAN, İHA ve SİHA’larımız Milli Teknoloji Hamlesiyle üretilen herşeyi yok etmek için sabırsızlıkla bekleyen birileri var. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. İşte bu nedenle 14 Mayıs’ta yeni ufuklara yelken açmak için Afyonkarahisar’ımızda kapı kapı geziyor  anlatıyoruz. Hemşehrilerimiz artık bizi biliyor. Bizim kendimizi anlatmamıza gerek yok. Afyonkarahisar için de ülkemiz için de ortaya koyduğumuz eserler belli. Yeşil Çay’ımızda da Hıdırellez vesilesiyle  hemşehrilerimizle Yeşil Çay’ın yaylalarında buluştuk. AK Parti döneminde Afyonkarahisar’da dikimi gerçekleşen 2 milyon ağacın nereye gittiğini hep birlikte bir kere daha görmüş olduk. Devederesi, Bulanık ve İnli köylerimizde yine Hıdırellez vesilesiyle düzenlenen hayır cemiyetlerine katıldık. Hangi hemşehrimizin elini sıksak “Erdoğan” diyince herşey bitiyor.

Son Mahalle Mitingi hakkında Yurdunuseven;”Mahalle Buluşmalarımız beklediğimizden çok yüksek bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Son mitingimizi gerçekleştirdiğimiz Erenler’de gördük ki bu iş tamam. Hamdolsun Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta sandıklarda gerekeni yapacak, zilleti sandığa gömerek yeni hedeflere bizimle birlikte yürüyecek.”dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.