Milletvekili Taytak belediyeleri ihya ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li belediyeleri ihya etmeye devam ediyor. Milletvekili Taytak, Kırka'lı vatandaşlara verdiği sözü tutarak belediye araç filosuna son model bir itfaiye aracı kazandırdı.

Gündem Yayın: 18 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 18.08.2023 13:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
153 okunma
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li belediyeler araç, ekipman gibi desteklerde bulunmaya devam ediyor. Taytak, Sinanpaşa İlçesine bağlı Kırka belediyesinin araç filosuna bir adet son model itfaiye aracı kazandırdı. Kırka Belediyesinde düzenlenen araç teslim programına MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, İl Başkan Vekili Doğan Şimşek, Belediyelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Yaman, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, KAÇEP Başkan Yardımcısı Nesrin Çelikbilek, vatandaşlar ve partililer katıldı.

 

TAYTAK, “KIRKA’LI VATANDAŞLARIMIZA HAYIR OLSUN”

Üretken belediyecilik anlamında Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan’ın önemli çalışmalara imza attığını belirten Milletvekili Taytak, seçim öncesi verilen sözlerin büyük bir kısmının yerine geldiğini belirtti. Taytak, “Kırka'lı vatandaşlarımıza söz verdiğimiz itfaiye aracını, dualarla hizmete sunduk. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin. Afyonkarahisar’ımız daima sevdamız, hizmet etmek de boynumuzun borcudur” dedi.

 

BAŞKAN UYKAN’DAN TAYTAK’A TEŞEKKÜR

Milletvekili Taytak’a kasaba halkı adına teşekkür eden Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan, “Belediye başkanlığımız döneminde kasabamızda gözle görülür önemli hizmetler gerçekleştirdik. Bu dönemde seçim öncesi meydanlarda vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz sözleri Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın ve İl başkanlığımızın destekleri ile yerine getirmeye çalıştık. Sağolsun vekilimiz Ankara’da bizim istek ve taleplerimiz doğrultusunda yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Şuan aldığımız araç için belediye bütçesinden tek kuruş ödeme yapmadık. Kasaba halkımız adına beldemize İtfaiye aracı, kazandıran Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ve İl Başkanlığımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.