Uluçay Afyonkarahisar’ı teknoloji ile donatacak

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ‘Akıllı Şehir Afyonkarahisar’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 21:26:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
127 okunma
Takip EtGoogle News

Uluçay açıklamasında, “Projemizle şehrimizi teknolojiyle donatılmış bir kent haline getireceğiz. Projemizin hayata geçirilmesiyle birlikte Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak aynı zamanda da daha güvenli, daha huzurlu yaşamalarına katkı sağlayacağız” dedi.

Uluçay açıklamasında, “Akıllı Şehir Afyonkarahisar projesi kapsamında, şehrimize akıllı teknolojileri entegre etmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda gerçekleştireceğimiz projemizle trafik yönetimi, çevre düzenlemesi, enerji verimliliği, güvenlik sistemleri gibi alanlarda daha etkin kullanımı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.  Afyonkarahisar’ımızı daha hızlı akan, daha güvenli bir trafiğe kavuşturacağız. Aselsan ile ortaklaşa olarak şehrimize akıllı trafik sistemi kuracağız. Akıllı ve modern bir şehir düşüncesiyle otobüslerde, meydanlarda kesintisiz hızlı ve ücretsiz internet hizmetini de hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız. Sistem içerisinde, olumsuz hava koşullarına dayanıklı, güneş enerjisi ile güçlendirilmiş, akıllı trafik sinyalizasyonu, engelli şarj üniteleri, sosyal alanlarda ve otobüslerde ücretsiz Wİ-Fİ desteği yer alacak” dedi.

 

Afyonkarahisar’ı teknoloji ile donatılmış bir şehir haline getireceğiz

Uluçay açıklamasının devamında, “Akıllı şehir Afyonkarahisar projemizde yer alacak bir diğer önemli nokta ise Af Ulaşım Mobil Uygulaması olacak. Bu uygulama ile toplu taşıma yolcuları anlık ulaşım güzergâhlarına ve otobüs saatlerine erişirken sürücüler de trafik yoğunluğunu takip edebilecekler. Sistem içerisinde bulunan sesli rehber uygulamamız ile tarihi ve turistik yerler hakkında bilgi ve konum sahibi olabilecekler. Projemizle şehrimizi teknolojiyle donatılmış bir kent haline getireceğiz. Projemizin hayata geçirilmesiyle birlikte Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak aynı zamanda da daha güvenli, daha huzurlu yaşamalarına katkı sağlayacağız. Gelecek nesillerimize de daha modern bir şehir bırakmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.