Bolvadin'de mazbatalar dağıtıldı

Bolvadin Belediye Başkanı MHP’li Derviş Aynacı, Dişli Belediye Başkanı MHP’li Ahmet Mert, Özburun Belediye Başkanı MHP’li Bünyamin Özdemir ve İGM Üyesi Mehmet Koyuncu mazbatasını aldı.

İlçeler Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 15:29:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 51 sn.
154 okunma
Takip EtGoogle News

İlçe Seçim Kurulunda düzenlenen törenle, Bolvadin Belediye Başkanı MHP’li Derviş Aynacı, Dişli Belediye Başkanı MHP’li Ahmet Mert, Özburun Belediye Başkanı MHP’li Bünyamin Özdemir ve İGM Üyesi Mehmet Koyuncu mazbatasını aldı. 
Mazbata törenine, Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak’ta katıldı. Mazbata töreninin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Kızıltoprak, “Yoğun bir seçim döneminin ardından Bolvadin, Dişli ve Özburun’da büyük bir başarıya imza attık. Milletvekilimiz Mehmet Taytak ve teşkilatımızın yoğun çalışmaları soncu zaferi biz kazandık. Milliyetçi Hareket Partisi’nden Bolvadin, Dişli ve Özburun adaylarımız belediye başkanı oldu. Bu zaferi kazanmamızı sağlayan vatandaşlarımıza 5 yıl boyunca önemli hizmetler yapacağız. İlçelerimize ve beldelerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.