Erdal Karaman, 15 Temmuz Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, 15 Temmuz Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 15 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.07.2023 23:36:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
121 okunma
Takip EtGoogle News

15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisidir.
O karanlık gecede kahraman Türk milleti, Milli mücadele ruhunu aynı kararlılıkla yansıtarak işgalcilerin üstesinden gelmeyi başarmış, tüm dünyaya demokrasiye nasıl sahip çıkıldığının dersini vermiştir.

Bu vatan bizim. Ve bu vatana düşmanlık edenlerin hayallerinin ulaşmadığı hedeflere doğru milletimizle daima el ele, 15 Temmuz ruhuyla ve inancıyla, azimle yürümeyi diliyorum.

Ülkemize, demokrasi kültürümüze, tüm değerlerimize alçakça yapılan bu ihanet girişimini bir kez daha lanetlerken, Yüce Rabbim bir daha 15 Temmuz gecesi gibi bir ihaneti milletimize yaşatmasın.

Türk milletinin vatanı uğruna neler yapabileceğini gösteren bu anlamlı direnişin mimarlarından başta Ömer Halis Demir’i, bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimizi, cennet vatanımızın bekası uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.

Erdal Karaman
Sinanpaşa Belediye Başkanı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.