Hüseyin Ceylan Uluçay’dan Miraç Kandili mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 18:32:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
136 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Afyonkarahisarlıların ve İslam Aleminin kandilini tebrik etti.

Uluçay mesajında şu ifadelere yer verdi, “Sözlerime, bizleri Miraç Kandili’ne ulaştıran yüce Allah’a şükürlerimizi sunarak başlamak istiyorum. Bu mübarek gecede Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V), Allah katına çıkmış ve bu kutlu yolculuğundan müjdelerle dönmüştür. Namazın 5 vakit olarak düzenlenmesi ve şirk koşmayan herkesin cennetle müjdelendiği bu kutlu yolculuğun biz Müslümanlar için önemi büyüktür. Bu mübarek gecede dargınlıkların ve küskünlüklerin son bulması, dünya genelinde savaşların, açlık ve yoksulluk gibi olumsuzlukların son bulması en büyük duamızdır. Bu duygularla mübarek Miraç Kandili’nin ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Miraç Kandilimiz mübarek olsun.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.