Uluçay; “İki mahallemiz için kapalı pazaryeri yapacağız.”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Çavuşbaş pazarında esnafları ziyaret etti.

Gündem Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 13:44:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
175 okunma
Takip EtGoogle News

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Uluçay, “Yarenler ve Mecidiye Mahallelerimizde kapalı pazaryerlerini projelerimiz arasına aldık. Mahalle sakinlerimize hitap edecek, modern, düzenli, otopark imkânı olan kapalı pazaryerlerimizi semtlerimize kazandıracağız” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Çavuşbaş pazarında esnafları ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

 

İki mahalle için kapalı pazaryeri yapılacak

Pazarcı esnafının yoğun ve samimi ilgisi ile karşılaşan Uluçay ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Ben her zaman belirttiğim gibi bir kez daha söylüyorum esnaflarımızın içinden gelen bir başkan adayıyım. Esnaflarımızın taleplerine ve isteklerine en hızlı en pratik çözümleri sunacak projeleri hayata geçirmek bizlerin görevi. Bu çalışmaları yaparken de her an istişare halinde olarak, onların istedikleri doğrultuda taleplerini yerine getireceğiz. Pazaryeri esnafımızın sıcak ve samimi karşılaması bizleri çok mutlu etti. Bende onlara daha konforlu daha düzenli alanlarda çalışabilecekleri pazaryerleri inşasının sözünü veriyorum. Zaten önceki dönemlerde birçok semtimize kapalı pazaryerlerimiz yapıldı. Bu kapsamda Yarenler ve Mecidiye Mahallelerimizde kapalı pazaryerlerini projelerimiz arasına aldık. Mahalle sakinlerimize hitap edecek, modern, düzenli, otopark imkânı olan kapalı pazaryerlerimizi semtlerimize kazandıracağız. Hemşehrilerimize yakışır, halkımıza değer katacak bir başka çalışmamızda mevcut pazar yerlerimizin düzenlenmesi noktası. Hali hazırda yapımı tamamlanmış olan pazaryerlerini revize ederek, kapalı büfeler ve modüler tuvaletlerle pazar esnafımıza, vatandaşlarımıza temiz ve konforlu hizmetler sunacağız inşallah” dedi.

Uluçay ziyaretlerini Çavuşbaş Pazaryeri sonrasında, Yeşilyol Caddesi esnaf ziyareti, Car Team Afyon ve Vakum Garage Araba buluşmalarıyla devam ettirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.