Fatma Kilci Kavas, Filistin zulmü hakkında yapılan eylemde konuştu

Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Fatma Kilci Kavas, Filistin zulmü hakkında yapılan eylemde konuştu.

Gündem Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 17:58:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
96 okunma
Takip EtGoogle News

FİLİSTİN İÇİN DÜNYA KÖR, SAĞIR, DİLSİZ AMA BİZ DEĞİLİZ

Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir. (Araf-179)

Filistin’in tabiri caizse son bağımsız toprak parçası olan Gazze de 7 Ekim’den bugüne yeryüzünde eşi görülmemiş bir katliamla karşı karşıyayız. Maalesef ki günlerdir Terörist İsrail Devleti Havadan, Karadan ve denizden hedef gözetmeksizin içerisinde çocuk, kadın, yaşlı, hasta ve engelli masum sivilleri acımasızca katlediyor.

Bizlere bu katliam görüntülerini ulaştıran basın mensubu kardeşlerimizin bile onlarcası bu saldırılarda hayatını kaybetti.

Mazlum Filistinli kardeşlerimizin feryatları Arş’ı alayı titretirken, kalbi ve vicdanı olan her insanın yüreği kan ağlarken nasıl olurda kendilerini barışın simgesi olarak nitelendiren Ülkeler ve Uluslararası kuruluşlar bu acımasız vahşet karşısında kör, sağır ve dilsiz olabilirler.

Bizler bütün Dünyaya inat Dillerimiz dönmese de Gözlerimiz görmese de Kulaklarımız duymasa da Filistinli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için kıyamda ve tek yürek olarak bu vahşetin son bulması adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Ey bugün yatağında huzurla uyuyan dünya liderleri;

Asıl kör, sağır ve dilsiz bizler değil sizlersiniz.

Bugün bu katliamlara sessiz kalıp herhangi bir somut  adım atmayanlar unutmayın ki sizlerde öleceksiniz ve Rabbimizin huzurunda hesap vereceksiniz.

Ya Rabbi o minicik günahsızlar hürmetine Gazze’yi Terörist İsrail ve destekçilerine Mezar eyle.

Tüm dünyaya sesleniyoruz Gazze için AYAĞA KALKIN KJKÖ

 

 

        BEYAZAY DERNEĞİ AFYONKARAHİSAR ŞUBESİ

                              FATMA KİLCİ KAVAS

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.