Gönül Ar Güngör, siyasi çalışmalarına devam ediyor

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Gönül Ar Güngör, siyasi çalışmalarına devam ediyor. Daha önce birçok ilçe ve belde programları yanında STK ve esnaf ziyaretleri yapan Güngör, Sultandağı ilçesini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 28 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.04.2023 15:17:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
109 okunma
Takip EtGoogle News

Sultandağı ilçesinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Gönül Ar Güngör, ilçe merkezleri haricinde ilçelerin köylerini dahi ziyaret ederek seçmenlerden İyi Parti’ye destek istiyor.


GÖNÜL HANIM, GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
Köy kahvelerini ziyaret edip erkeklerle, daha sonra evlere girip kadınlarla teker teker görüşen Gönül Ar Güngör, 14 Mayıs’ın ülkemiz tarihi için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.


‘HALKIMIZ İYİ PARTİYİ ÇAĞIRIYOR’
Sultandağı ilçe teşkilat başkanı Yılmaz Kırtaş ve yönetimi ile birlikte Karapınar Çukurcak köylerini ziyaret eden Güngör, burada vatandaşları dinledi, partisinin seçim vaatlerini anlattı. Ülkemizi içinde bulunduğu bu kötü durumdan çıkarmak için çalıştıklarını belirten Güngör; “ Sultandağı ilçemiz gibi tüm ilçelerimiz, ilimiz ve ülkemiz 14 Mayısta yeni bir sayfa açmanın ve ülke kaynaklarının farklı çıkar çevrelerine değil, halkın bizzat kendisine yönlendirmenin heyecanını yaşıyor. Bu heyecanı bugün Sultandağı ilçemiz ve köylerinde bir kez daha gördük. Ve yine halkımız bizi bekliyor, İyi Parti’yi çağırıyor” dedi.


‘MESELE MEMLEKET MESELESİDİR’
14 Mayıs günü sandıktan, milletimizin iradesini yansıttığı güçlü bir gelecek oluşacağına inandıklarını ve halkamıza güvendiklerini belirten Av.Gönül Ar Güngör; “Çünkü mesele şahsi değildir. Memleket mesesidir. Yarınlarımız meselesidir. Çocuklarımızın, gençlerimizin, işsizlerimizin geleceği meselesidir. Biz büyük bir aileyiz ve sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Burada bulunan herkes işinden, ailesinden feragat ederek gece gündüz demeden çalışıyor. Birlikte olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yok" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.