MHP aday adayları tanıtıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Karahisar İl Başkanlığı 28'inci dönem milletvekilliği seçimleri için başvuran Milletvekili aday adayları, İbrahim Aksu ve Dr. Ersan Özgür’ü düzenlenen toplantıyla tanıttı.

Siyaset Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 17:58:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 5 dk.
87 okunma
Takip EtGoogle News

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden 13 aday adayı başvuruda bulunurken, her gün parti binasında düzenlenecek  program ile Aday adaylarının tanıtımı yapılacak. Bugün yapılan tanıtım programında Aday adayları İbrahim Aksu ile Dr. Ersan Özgür’ün tanıtımları yapıldı. 
Çok sayıda partili ve basın mensuplarının katılığı Programının açılış konuşmasını yapan MHP Medya Tanıtımdan Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Kocaşaban, 13 aday  adayı ile seçimlere girdiklerini belirterek, ‘ Bugün sizlere Dr. Ersan Özgür ile İbrahim Aksu’yu takdim edeceğiz. Takip eden diğer gülerde de aday adayı tanıtımlarımız devam edecek’ şeklinde konuştu.
Tanıtım Toplantısında konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. Ersan Özgür , Sessizlerin sesi olmak, kimsesizlerin kimsesi olmak, Hakkı haklıya teslim etmek, mağdurun sorununa çözüm bulmak için, işsize iş, aşsıza aş bulmak, millete hizmetkar olmak için yola çıktım’ dedi.
İşbirlikçilere, soysuzlara, ruhunu satmış namertlere karşı bir olalım
 ‘Tüm vatansever, millet perver ülke evlatlarına Afyonkarahisarlılara kıymetli hemşerilerime sesleniyorum’ diyen Gürbüz, ‘14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel seçimlerde İşbirlikçilere, soysuzlara, ruhunu satmış namertlere karşı bir olalım, diri olalım, el ele verip hep birlikte Türkiye gibi dik duralım. Kızılelma ülküsüyle kenetlenelim’ ifadelerine yer verdi.  
Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle ülkemizin, dış politikada altın yıllarını yaşadığını belirten, Özgür, Ortadoğu’ da, Uzakdoğu’da, Kafkaslarda, Orta Asya’da, Afrika’da, Balkanlarda Ege ve Doğu Akdeniz’de söz geçiren, sözü dinlenen, egemenlik haklarından bir milim taviz vermeyen bir Türkiye gerçeği ortaya çıkmıştır’ dedi.  
Bu seçim Türkiye içi yol ayrımıdır
Cumhur İttifakı ve bu davanın umut , huzur, gelişme, büyüme ve kardeşlik olduğunu söyleyen Özgür,  Bu seçimin Türkiye içi yol ayrımı olduğunu, Bu düşünceden hareketle ülkesini  seven milliyetçi bir vatan evladı olarak MHP’den aday adayı olduğunu söyledi.
Toplantı sırasında özgeçmişini de anlatan Özgür, ‘ Afyon’un tüm sorunlarını ve yapılması gereken projeleri çok iyi bildiğini belirterek, ‘ Milletvekili olduğum zaman söz veriyorum Afyonkarahisarlıların emrinde olacağım. Hemşerilerimin taleplerini her zaman önemseyeceğim. Yapabileceğim her işi hemşerilerim için takip edeceğim. Hakkı gözeteceğim, hukuktan ayrılmayacağım . Hizmet nasıl üretilir, proje nasıl üretilir benim işim. Ben ticarette, bürokraside, akademik hayatta pişe pişe yol aldım çözüm bulmak için, işsize iş, aşsız aş bulmak, millete hizmetkar olmak için yola çıktım ’ dedi.

 

GÖNÜLLÜ İÇİN FATİHA
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İbrahim Aksu ise konuşmasına, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’ ye Fatiha okuyarak başladı.  
Türkiye’nin 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine , 6 Şubat’ da yaşayan deprem felaketi ve sonrasında yaşanan sel felaketlerinin acısıyla  gittiğini söyleyen Aksu, ‘ Bir kez deprem de sel felaketinde hayatlarını kaybeden insanlarımıza başsağlığı diliyoruz’ ifadesini kullandı.
Kısa bir özgeçmişini anlatan Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarının her kademesinde görev yaptığını belirterek, En son 17 yıl sonra kurulan İzmir Narlıdere ilçe başkanlığı kurucu başkan yardımcılığı ve 27. Dönem Milletvekilliği adaylığıdır’ dedi. 


PARTİM ASİLDİR, BEN VEKİLİM
Daha önceki seçimlerde listelerde son sıralarda yer almasına rağmen var gücüyle çalıştığını söyleyen Aksu, ‘ Benim amacım, mevki makam değildir. Benim için öncelik davamızdır. Partim bana nerede ne zaman görev verirse bunu yapmaya hazırım. Afyonkarahisar’ın ve ilçelerinin sorunlarını biliyorum. Bunlar için neler yapılması gerektiğini de çok iyi biliyorum. Bu konuda projelerimizde hazır. Bu amaçla aday  adaylığı için başvuruda bulundum’ şeklinde konuştu.
Konuşmasında Kamu-Sen Sendikasına da değinen Aksu, sendikanın yaptığı çalışmaların takdire değer  olduğunu söyledi. 

 

YARIN AYDOĞUŞ VE DEMİRAL
30 Mart 2023 Perşembe günü saat.12:00 de Parti binasında  Milletvekili Aday adayları  İsmail Aydoğuş ve Mehmet Emre Demiral'ın Basın aday  tanıtım toplantısı yapacaklar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.