Arabacı’dan Pazarcı Esnafı ile soba başında sohbet

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mustafa Enis Arabacı Pazar ziyareti yapıp soba başında pazarcı esnafı ile sohbet etti.

Gündem Yayın: 11 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 11.04.2023 21:08:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
69 okunma
Takip EtGoogle News

Milletvekilliği listelerinin belli olmasından sonra kaldığı yerden seçim çalışmalarına devam eden Mustafa Enis Arabacı Sahipata ve Uydukent pazarlarını gezerek vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile sohbet etti. İYİ Parti Milletvekili adayı Arabacı’yı karşısında gören vatandaşlar büyük bir ilgiyle karşıladı. Pazarda alış veriş yapan bir vatandaş, “Oylar Hocaya” diye seslenmesi herkesin gülümsemesine neden oldu. Arabacı’ya İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve Kadın Kolları da eşlik etti.

 

Pazarda alış veriş yapmaya gelen vatandaşlar Mustafa Enis Arabacı’nın karşısına geçerek, “Mustafa Hocam yeter ki sizin gibi bildiğimiz, tanıdığımız, başarılı insanlar milletvekili adayı olsun. Hangi partiden olursanız olun fark etmez oyumuz size. Yaptığınız işleri biliyoruz. Afyonkarahisar’ın gururusunuz. Oyumuz size” diyerek sevgi gösterisinde bulundular. Arabacı vatandaşlardan aldığı desteğe teşekkür etti.

 

Mustafa Enis Arabacı, “Biliyorum hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Eskiden çuvalla, kilo kilo aldığımız sebze ve meyveleri artık taneyle alınır hale geldi. Buna dur demek için bende yola çıktım. İnşallah sizlerin desteği ile milletvekili olurum ve sizin taleplerini mecliste dile getiririm. Yaşadıklarımız kader değil. İnanın daha iyi bir hayat mümkün. Gelin daha iyi bir hayatı birlikte inşaa edelim. Bunu yapacak güç sizde. Sizin vereceğiniz bir oy bu ülkenin kaderini değişmesine yeter” dedi.

 

Milletvekili adayı Arabacı pazarı gezerken soba başına toplanmış ısınmaya çalışan pazarcılarının yanına gitti. Pazarcılar, “Bizim doktor gelmiş, hoş geldin hocam” diyerek karşıladılar ve soba başına çağırdılar. Pazar ziyaretlerine kısa bir mola veren Mustafa Enis Arabacı pazarcılarla bir süre sohbet edip fiyatları ve vatandaşların alım gücünü sordu. Arabacı, “Toplumun nabzını en iyi siz tutarsınız. Nasıl halk hayatından memnun mu?” diye sordu. Pazarcılar, “Gördüğün gibi doktorum gelen giden yok. Normalde bu saatte burada kalabalıktan dolaşamazdınız. Vatandaş pazara bile gelemez oldu” dediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.