MHP’de sandık görevlileri eğitimleri tüm hızıyla sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından, 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde görev alacak sandık görevlilerine Bölge Sorumlusu Avukat Emre Sagun tarafından eğitim verildi.

Gündem Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 13:30:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
29 okunma
Takip EtGoogle News

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız devam ettiren MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı hafta sonunda Sinanpaşa, Başmakçı ve Dazkırı İlçe teşkilatlarına sandıklarda görev alacak olan partililer için eğitim semineri verdi. MHP Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Bölge sorumlusu Avukat Emre Sagun tarafından Sinanpaşa, Başmakçı ve Dazkırı’da verilen eğitime İl Yönetim Kurulu üyesi Turan Demir’de katıldı.

 

DİKKET ETMELERİ GEREKENLER ANLATILDI

Sagun, Sinanpaşa, Başmakçı ve Dazkırı İlçelerinde düzenlenen eğitimde Milliyetçi Hareket Partisi'nden sandık görevlisi olan parti üyesi sandık görevlilerine dikkat etmeleri hususlar hakkında bilgiler verildi. Oyların nasıl geçerli, nasıl geçersiz olduğu, hangi durumlarda itiraz etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı.

 

GÖREVLİLERE BROŞÜR DAĞITILDI

31 Mart tarihinde MHP adına sandıklarda görev alacak kişilerle seçimle ilgili broşürde dağıtan Sagun, seçim günü görevli olanların kurallara uymaları, sandık başına zamanında gelmeleri ve seçim bitim saatine kadar özverili şekilde görev yapmalarının önemli olduğunu ve herhangi bir sıkıntı halinde okul sorumluları ile irtibata geçilmesi gerektiğini anlattı. Sagun ayrıca yaşanabilecek olası ters bir durumda mutlaka İl ve İlçe başkanlığının bilgilendirilmesini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.