AK Parti teşkilatları mahalle buluşmalarında vatandaşlarla buluşuyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mahalle buluşmalarına katıldı. Başkan Uluçay millet ittifakını işaret ederek “artık ülkemizin bölünmesini açık açık dile getiriyorlar” dedi.

Gündem Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 16:05:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
115 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili ve milletvekili adayları mahalle mitingleri yaptı. Ali Özkaya Harbiş Pazar yerinde Gazi, Ali İhsan Paşa, Nazmi saatçi ve Kocatepe Mahallelerinin ortak noktası olan Harbiş Pazar yerinde, İbrahim Yurdunuseven Sümer ve Fakıpaşa Mahalleleri ortak noktası olan Özlem Özyurt okulunun yanında, Ferda Ertürk Taşpınar ve Olucak mahallelerinin ortak noktası olan Çavuşbaş Pazar yerinde, Dr. Hasan Arslan ve Ethem Karahan da Burmalı Mahallesinde mahalle sakinlerine seslendi.

 

“Sizlerin davaya sahip çıkma bilincini iyi biliyoruz”

Mahalle buluşmalarının tamamına AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay da katıldı. Uluçay yaptığı konuşmada şunları söyledi; Akşamın bu saatinde, bu soğukta bizim partimizin ve davamızın yolunda

bize vakit ayırdığınız için hepinize öncelikle teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Rabbim hepinizden razı olsun. Gerçekten biz de Burmalı mahallesinin, Suat Muhtarımızın yeri ayrıdır. Mahalle ziyaretlerine başladığımızda Burmalı Mahallemizdeki doğal gaz şikayetlerinden dolayı Suat muhtarımla oturduk. Belediye başkanımızla oturduk. Dedik bu mahallemizin bize olan güveni, bize olan sadakati ve davamıza sahip çıkışı her zaman sandıkları patlatması dolayısıyla bizim de onlara bir borcumuz var dedik. Suat muhtarımız da, Belediye Başkanımız da, mahalle mahalle, cadde, cadde, sokak sokak, Burmalı mahallesindeki doğal gazı sorununu çözmüş olduk. İnşallah Haziran, Temmuz ayı içerisindeki kutular da konacak. İnşallah sizler de en kısa süre içerisinde doğal gazla ısınmaya başlayacaksınız. Dolayısıyla biz de Burmalı Mahallesi'nin yeri ayrıdır. Burmalı halkının yeri ayrıdır. Sizlerin davaya sahip çıkma bilincini çok iyi biliyoruz.

 

“Ülkemizin bölünmesini açık açık dile getiriyorlar”

“Geçmişte olduğu gibi şimdiden sonra da inşallah her zaman yanınızda olacağız” diyen Uluçay, “14 Mayıs seçimlerimiz biliyorsunuz. Ülkemizin ve milletimizin ve tüm İslam aleminin varlık yokluk mücadelesi. Biz böyle deyince ‘ya bu varlık çokluk nedir? Seçimde varlık yokluk olur’ diyorlar ama değerli abilerim, ablalarım görüyorsunuz. Aleni şekilde artık ülkemizi bölmek isteyen, ülkemizde cumhuriyeti yıkmak isteyen, artık bölünmesi gerektiğini söyleyen, açık açık bunu kanallarda, televizyonlarda, gazetelerde söyleyen bir ruh var. Ve biz bunlara inşallah Burmalı Mahallesi'nden, Afyonkarahisar'dan ‘ülkemizi böldürmeyiz. Vatanımızı böldürmeyiz. Bayrağımızı indirmeyiz’ diyeceğiz inşallah. Bu bizim Afyonkarahisar'da yaptığımız ilk mahalle mitingi ve ben buradan başladım. Daha önce de biliyorsunuz mahalle çalışmalarımız, üye çalışmalarımız buradan başlatmıştık Çünkü buradan başlattığımız her şey hayırla sonuçlanıyor. Bereketle sonuçlanıyor. İnşallah 2023 seçimlerinde 14 Mayıs seçimlerinde de hayırla bereketle sonuçlanacak diyorum. Ve sizleri Allah'a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.