Milletvekili Taytak, Kanlıca Mahallesi’nde iftar programına katıldı

Mehmet Taytak, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ında katılım sağladığı Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kanlıca Mahallesi’nde verilen iftar programına katıldı.

Gündem Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 18:43:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
137 okunma
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ında katılım sağladığı Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kanlıca Mahallesi’nde verilen iftar programına katıldı. İftar Programı öncesi mahalle sakinleri ile tek tek sohbet eden Taytak, hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Kanlıca Mahallesi’nde verilen iftar programına katılmak için ilimize gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Osman Gürışık, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç ve partililer eşlik etti. İftar programı öncesi vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Taytak, istek ve talepleri de dinledi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve mahalle sakinleri ile birlikte orucunu açan Taytak, vatandaşların fotoğraf isteğini de kırmadı.

 

TAYTAK, MERKEZ İLÇE İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte Zafer Meydan’ın kurulan Ramazan stantlarını da gezen Milletvekili Taytak, Ülkü Ocakları tarafından kurulan stanttı da ziyaret ettiler. Milletvekili Taytak daha sonra MHP İl Başkanlığına geçerek, Merkez İlçe Teşkilatı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili izlenecek yolun izlendiği toplantı da konuşan Milletvekili Taytak, Afyonkarahisar’dan 3 milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.