Hakan Şeref Olgun 14 Mayıs seçim çalışmalarını sürdürüyor

İYİ Parti Milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun 14 Mayıs seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Gündem Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 16:16:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 5 dk.
108 okunma
Takip EtGoogle News

Tüm ilçe ve beldeleri defalarca ziyaret eden, parti teşkilat mensuplarıyla seçim koordinasyonları yapıp, çalışmaları değerlendiren, daha sonra da esnaf ve vatandaş görüşmelerini sürdüren Av. Olgun, Sultandağı ilçesinde büyük bir coşku ile karşılandı.

Partisi ve kendisine gösterilen büyük ilgi ve teveccühten dolayı onur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Hakan Şeref Olgun, halkımızın bu güvenine layık olmak için gece gündüz çalışacağını söyledi.

 

PARTİLİLERLE İSTİŞARELERDE BULUNDU

Sultandağı ilçe girişinde yoğun bir vatandaş ve partili kitlesiyle karşılanan Olgun ilk olarak Sultandağı seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Burada partililer ve teşkilat yöneticileri ile seçim çalışmalarını değerlendiren, burada vatandaşların sorun ve taleplerini de dinledi.

 

HER KESİME ULAŞACAĞIZ

Partili partisiz her kesime hitap etmek, gönüllerine girmek, kapılarını çalmak, sorun ve talepleri dinlemek için 14 Mayıs’a kadar uyumayacaklarını söyleyen Hakan Şeref Olgun, Sultandağı esnaflarından da büyük destek gördü.

 

İYİ PARTİ’NİNDE OLGUN’UNDA YANINDAYIZ

Ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşları dikkatle dinleyen sorunları teker teker not alan Hakan Şeref Olgun’a büyük destek veren Sultandağlı vatandaşlar; “Hakan Şeref Olgun içimizden biri. Bölgemizin sorunlarını en iyi bilen kişidir. İnşallah tüm sorunlarımızı mecliste çözüme kavuşturacaktır. İYİ Parti’ye, Meral Akşener’e ve Hakan Şeref Olgun’a güven ve desteğimiz tamdır” dediler.  Hakan Şeref Olgun’u karşılarında gören ve onu dinleyen bir çok vatandaş, İyi Partiye üye olmak için müracaatta bulundular.

 

ESNAFLAR DERT YANDI

Esnaf ziyaretinde Av.Hakan Şeref Olgun’a sıkıntılarını anlatan esnaflar; “Eskiden bayram geliyor, alış veriş olur, cebimiz para görür diye sevinirdik. Ama şimdi ne eski bayramlar kaldı ne de alışverişler. Ekonomik olarak herkes bitik. Çok çalışın, bu düzen artık bitsin. Ürünlerimizi satacak insan bulamıyoruz.”dediler.

 

TÜM SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İYİ PARTİ’DE

Sultandağı’nda girmediği dükkân görüşmediği esnaf ve vatandaş kalmayan İYİ Parti Milletvekili adayı Hakan Şeref Olgun; “Bu memleket bizim. Her türlü hizmetin en iyisini hak eden bir toplumuz. Sorunlarımız çığ gibi büyüyor. Önüne geçilemeyen bir ekonomik kriz insanların belini bükmüş durumda. Esnaf, vatandaş, çiftçi her kesim büyük zorluklar içinde hayat mücadelesi veriyor. Ama az kaldı. Tüm sorunların çözümü İyi Parti’dedir. İyi bir Türkiye, İyi bir Afyonkarahisar için hep birlikte çalışacağız ve kazanacağız.” dedi.

 

OLGUN, YEŞİLÇİFTLİK VE YAKASENEK’TE

Sultandağı ilçe merkezinin ardından Yeşilçiftlik ve Yasasenek beldelerini de ziyaret eden Hakan Şeref Olgun ve ekibini karşılarında gören esnaf ve vatandaşlar, “Bizim Hakan Hoş geldin’ diyerek destek ve dualarını ilettiler.

Mevcut hükümet ve mensupları tarafından Yasasenek ve Yeşilçiftlik’in adeta cezalandırıldığını söyleyen vatandaşlar, kendilerine ve memleketlerine İYİ Parti’yi umut olarak gördüklerini söylediler.

Özellikle Yasasenek’in içme suyu sorunu konusunda çözüm sözü veren Hakan Şeref Olgun; “ Her türlü sorununuzda yanınız da olacağım. İlk işim içme suyu sorununu çözmek olacak, size sözüm olsun. Destek sizden çözmek bizden. Ama ilk önce düzeltilmesi gereken adalettir. Adalet ve hukuk için mücadele edeceğiz” dedi.

Yasanenekli vatandaşlar ise, mevcut hükümet yetkililerine hizmet için gittiklerinde ; “Bize kaç oy verdiniz” diye sorulduğunu iddia ettiler.

 

HERŞEY ÇOK İYİ OLACAK

Her seçimin önemli olduğunu ama 14 Mayısta yapılacak seçimlerin bir milletin kaderini tayin edeceği gün anlamına geldiğini belirten Hakan Şeref olgun; “Bizim cesurlar hareketi sıfatını hasbelkader elde etmedik. Biz insanların evlerinden çıkamadığı bir dönemde bir cesur Türk Anasının bir Türk Kadının, bir Asena’nın liderliğinde yerleşik siyasal sistemi yerle bir etmiş ve kendi politik düzenini inşa etmiş bir siyasal hareketiz…

Bugün şehrimizin güzide ilçesi Sultandağı’nda halkımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Burada harika bir enerji olduğunu görüyorum. Gelecek için umut olmaya inanmış ve bu uğurda omuz omuza yürüyen bir ekip. Bu anlamda öncelikle Sultandağı ilçe başkanımızı kutlamak isterim. Çünkü ancak birlikte olursak güçlü olabiliriz. Afyonkarahisar için sadece konuşmaktan ileriye gidemeyenlere veda edeceğimiz 14 Mayıs’a çok az bir süre kaldı. Bu birliktelik olduğu üzere inanıyorum ki her şey çok iyi olacak” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.