Burcu Köksal deprem bölgesinde Afyon esnafıyla birlikte yemek dağıttı!

Burcu Köksal, depremde etkilenen bölgelerde ihtiyaçların saptanması, eksikliklerin giderilmesi ve koordinasyonun sağlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Gündem Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 18:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2192 okunma
Takip EtGoogle News

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, depremde etkilenen bölgelerde ihtiyaçların saptanması, eksikliklerin giderilmesi ve koordinasyonun sağlanması için çalışmalarına devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarına katılan Köksal, "Maalesef çok büyük kayıpla karşı karşıyayız. Yaralarımızı birlikte saracağız" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, deprem felaketinden etkilenen bölgelerde depremzedelerin acılarına ortak olmaya devam ediyor. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin hemen ardından Hatay'a giden Milletvekili Burcu Köksal, deprem bölgelerinde ihtiyaçların saptanması, eksikliklerin giderilmesi ve koordinasyonun sağlanması için çalışıyor.

 

GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU AFET BÖLGESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İskenderun'da depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Köksal, daha sonra Hatay’da CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve CHP'li Milletvekilleri ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu kriz merkezinde çalışmalara katıldı.

 

AFYON ESNAFIYLA BİRLİKTE YEMEK DAĞITTI

Milletvekili Burcu Köksal, İskenderun'da depremzedelere aşevi kurarak sıcak yemek yemelerine vesile olan Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, Afyonkarahisar Giyim Eşyası İmalat ve Satıcılar Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük ve Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Bekir Koçak ile aşevine katkı veren esnaflara duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederek, aşevi çalışmalarına katıldı.

 

DEPREM BÖLGELERİNDEKİ AFYONKARAHİSARLILARLA BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Köksal, İskenderun’da yaşayan Afyonkarahisar’lıları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Köksal, daha sonra Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile birlikte depremde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığı dileyip depremzede vatandaşlara da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Milletvekili Köksal, deprem felaketinden etkilenen Osmaniye iline geçerek burada yapılan çalışmalar katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.