Güngör'e her kesimden destek

Seçim meydanlarının adeta tozunu attıran İYİ Parti Milletvekili adayı Av.Gönül Ar Güngör, İhsaniye ilçesi ve beldelerinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 09.05.2023 18:35:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
113 okunma
Takip EtGoogle News

İlk olarak İhsaniye ilçe merkezine giden Av.Gönül Ar Güngör, kapı atlamaksızın esnafları ziyaret etti. İlçe merkezinde partili partisiz her kesim tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Gürgör, kendisine ve partisine gösterilen teveccüh nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti.

 

‘OYUMUZ MERAL’E VE GÖNÜL’E’

Esnaf ziyaretlerinde Gönül Ar Güngör’ü karşılarında gören İhsaniye esnafı; “Gönül kızım sana güveniyoruz, Meral hanıma güveniyoruz. Oyumuzda desteğimizde sizindir”dediler.

İlçe merkezinde vatandaşlarla da sohbet eden, vatandaşların dertlerini dinleyen Gönül Ar Güngör, uzun süre vatandaşlarla dertleşti. 14 Mayıs’tan sonra daha güzel bir hayat ve güvenle bakılacak bir gelecek için partisine oy isteyen Güngör’e vatandaşlar tam destek verdiler.

 

‘BİZİ CAN KULAĞIYLA DİNLEMENİZ BİLE YETİYOR’

Bu güne kadar beldelerine gelen siyasilerin kendilerini selamlamaktan öte gitmediklerini söyleyen bir çok vatandaş, dertlerinin, sıkıntılarının böylesine can kulağıyla dinlenmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek; “Gönül hanım, milletvekili adayı olmadan öncede bize çok dokundu. İlçemizde bir çok kişinin bir çok sorununu çözmüşlüğü vardır. Allah ondan razı olsun ve yolu açık olsun. Dualarımız ve desteğimiz onunla”  şeklinde konuştular.

 

AYAZİNİ VE BOZHÜYÜK’TE DEĞİŞİM İSTİYOR

İhsaniye ilçesinde Pazaryeri esnafını da ziyaret edip, desteklerini aldıktan sonra Ayazini ve Bozhüyük beldelerine giden Gönül Ar Güngör, bölgelerde vatandaşlarla görüşmeler yaptı. Hane ziyaretlerinde de bulunan Gönül Ar Güngör, kahvehanelerde 14 Mayıs’tan sonra yapacakları çalışmaları anlattı.

İhsaniye ve beldelerinde Gönül Ar Güngör’e büyük ilgi ve destek gösterilirken, artık bir değişim isteyen vatandaşlar Güngör’e ‘Yolunuz açık olsun. Desteğimiz sizinle” dediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.