İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanlığı tarafından mevlidi şerif okutuldu

İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanlığı tarafından depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız, ülkücü şehitlerimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Sinan Ateş ve ülkücü şair Ozan Arif için mevlidi şerif okutuldu.

Gündem Yayın: 04 Mart 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.03.2023 22:13:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
128 okunma
Takip EtGoogle News

Düzenlenen programın ardından ebediyete göçmüş değerlerimizin ruhu için lokma ikramı yapıldı. Programa İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu'nun yanı sıra milletvekili aday adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İYİ Parti Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatları depremin olduğu ilk günden bu yana maddi manevi desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve ülkücü şehitlerimiz ile yine ülkücü şair Ozan Arif için mevlidi şerif okutuldu. 
Okuduğu üniversitenin kampüsünde vahşice katledilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu, bir cuma günü suikaste uğrayan eski ülkü ocakları başkanı Sinan Ateş ve kaybettiğimiz önemli bir değer olan şair Ozan Arif Şirin, depremzedelerle birlikte dualarla anıldı. Yoğun katılımın olduğu programın ardından lokma ikramı yapıldı. 
İYİ Parti İl Yönetimi, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı mevlidi şerif programının ardından bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ebediyete göçen manevi değerlerimizin anıldığı bu günde bir araya gelmenin çok kıymetli olduğunu belirterek şöyle konuştu:
"Bu gün burada İYİ Parti Sandıklı İlçe Teşkilatı tarafından tertip edilen mevlidi şerif programı için  bir araya geldik. Ben İlçe Başkanımız Sayın Av. Emir Erkalan'a sizlerin huzurunda teşekkürler etmek istiyorum. Hepimizi derinden sarsan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Aynı zamanda ülkücü değerlerimiz Fırat ve Sinan kardeşimle çok kıymetli şairimiz Ozan Arif'i de rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.