Mısırlıoğlu’ndan temizlik haberlerine tepki

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, basında çıkan “İYİ Parti’nin Programı Sonrası Çevre Kirliliği Tepki Çekti” başlıklı haberlere fotoğraf ve videolarla yanıt vererek temizlik için özel bir şirketle anlaştıklarını açıkladı.

Gündem Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 15:32:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
152 okunma
Takip EtGoogle News

Büyük Taarruz’un 101. Yılı dolayısıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in büyük bir kalabalığa hitap ettiği program sonrası basında yer alan bazı haberler İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nu harekete geçirdi. İYİ Parti’ye yönelik ithamlara fotoğraf, video ve belgelerle yanıt veren Mısırlıoğlu, gerçekleşen program öncesinde tüm planlamaların yapıldığını ve alanın özel bir firmaya temizletildiğini söyledi.

İYİ Parti’nin her zaman koordinasyona önem verdiğini söyleyen Mısırlıoğlu,  açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Üzülerek belirtmek isterim ki; partimize yönelik bazı ithamların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Tarafımızla görüş alışverişinde bulunmadan, işin aslı astarı sorulmadan yapılan haberler ne yazık ki bizi zan altında bırakıyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in büyük bir kalabalığa hitap ettiği alanda temizlik yapılması için biz günler öncesinden özel bir temizlik şirketiyle anlaştık. Tüm planlamalarımızı ve koordinasyonumuzu yaptık. Programın bitiş saatinin net olarak bilinmemesi ve Kocatepe’deki kalabalığın ne zaman azalacağını önceden kestirememiz sebebiyle temizlik planımızı programın ertesi gününe yaptık. Alanın öylece bırakılması bize yakışmaz, etik bir davranış da olmazdı. Programın ertesi günü yani bu sabah erkenden şirket tarafından temizlik yapıldı. Böyle hassas bir konunun tarafımızca atlanması mümkün değildir. Temizliğimizi kendi imkanlarımızla özel bir firmaya yaptırdık. Afyonkarahisar Belediyesi'ne bu konuyla ilgili herhangi bir külfetimiz olmadı, onlardan destek almadık. Görkemli bir hitabetin ardından bu tür haberlerin yapılması asıl konuyu gölgede bırakmak amaçlı olsa da ne yazık ki bu amaca ulaşılamıyor. Burada önemli olan İYİ Parti’nin gür sesiyle yerel seçim çalışmalarına başladığını duyurmasıdır.” 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.