Ali Özkaya, çeşitli ilçe ve beldelere doğalgaz müjdesi verdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Hocalar, Bayat, Kızılören ilçeleri ile Yaylabağı beldesine doğalgaz müjdesi verdi.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 18:40:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
158 okunma
Takip EtGoogle News

Afyonkarahsiar’daki yatırımları Ankara’da yakından takip ederek, sorunlara çözüm üreten Milletvekili Özkaya, Hocalar, Bayat ve Kızılören ilçeleri ile İhsaniye ilçesine bağlı Yaylabağı beldesinin Doğalgaz yatırımı kapsamına alındığını duyurdu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “EPDK Başkanımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilimizde doğalgaz yatırımı kapsamında bulunmayan 3 ilçemiz ile 1 beldemize doğalgaz yatırımının yapılabilmesi için, EPDK Başkanlığımız tarafından ilimiz yetkili firması AKSA Doğalgaz’a genişleme yetkisi verildi. Bu sayede bu ilçelerimizde de Doğalgaz yatırımı yapmak için AKSA Doğalgaz firmasının yatırım yapmasının önü açıldı. İnşallah bu ilçelerimiz ile 1 beldemizdede bu yatırımlar hızla başlayacak hemşehrilerimiz çevre dostu tasarruflu doğalgaz ile ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Bu kapsamda bu çalışmaları hayata geçirmemizde en büyük desteği bizlere veren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Alparslan Bayraktar ile EPDK Başkanımız Sn. Mustafa Yılmaz’a ilimiz adına teşekkür ediyorum. Bu alanda tüm beldelerimize doğalgazın getirilmesi için AK Parti olarak var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah eksikliklerin giderilmesi, tüm beldelerimize bu hizmetin ulaştırılması için İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile gayretli bir şekilde girişimlerimiz devam ediyor. Yeni yatırımların ilçelerimize ve beldemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.