İbrahim Yurdunuseven, AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümünü kutladı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti'nin 22. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Gündem Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 20:55:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
129 okunma
Takip EtGoogle News

AFYON’DA DOĞDU TÜRKİYE’NİN GÜCÜ OLDU

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldıran, ‘milleti yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesini şiar edinmiş bir anlayışla girdiği her seçimde yüce Türk milletinin teveccühü ile sandıklara ipotek kurmuş bir siyasi hareket olduğunu belirtti.

Yurdunuseven, AK Parti’nin kuruluşunun 22. yıldönümü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada Türkiye’nin içinde bulunduğu zorluklara karşı bir çözüm yolu ve bir çıkış noktası olarak kurulan AK Parti’nin kuruluşundan yalnızca 15 ay sonra tek başına iktidar olarak, millet tarafından nasıl bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya ispatlamış bir parti olduğunu kaydetti. 3 Kasım 2002'de milletten aldığı yetkiyle icraatlarına başlayan AK Parti’nin, tüm kadrolarıyla hizmet destanları yazdığını ifade eden Yurdunuseven, kurulduğu günden beri girdiği her seçimde halkın takdirini daha fazla kazanan AK Parti’nin yüce Türk milletinin kurduğu hareketin adı olduğunu kaydetti.
Yurdunuseven mesajında şu ifadelere yer verdi:
Geride kalan 22 yılda ülkemiz ve geleceğimiz için kalıcı çözümler üretmek, medeniyet yarışında Türkiye’mizi daha da öne çıkarmak için her türlü çabayı gösterdik, bir ‘reformlar ülkesi’ haline geldik. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, bütünlüğümüzü, ideallerimizi, hedeflerimizi, en önemlisi de inancımızı koruyarak sağlam ve güvenli adımlar atmaya gayret ettik. Ekonomiden sağlığa, eğitim-kültürden alt yapımıza yaptığımız yatırımlara kadar birçok alanda bu hedeflerimize ulaştık ve daha ileri götürebilecek duruma geldik.
Bu vesileyle partimizin kuruluş yıldönümünün hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.