Mehmet Taytak: “Adaylarımızla zafere yürüyeceğiz.”

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi, Sinanpaşa,Emirdağ,Hocalar,Dinar,Merkez belde belediye başkan aday adayları Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde başvurularını yaptı.

Gündem Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 18:42:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 4 dk.
154 okunma
Takip EtGoogle News

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Beldelerde, ilçelerde ve il merkezinde adaylarımızla zafere yürüyeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak her çarşamba olduğu gibi bugünde aday adaylarına eşlik etti.  15 Aralık tarihinde sona erecek olan belediye başkan adaylığı başvurularında Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Teşkilatına her seçim bölgesinden yoğun adaylık başvurusu gerçekleşti. Parti genel merkezine başvuran aday adaylarına MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci eşlik etti.

 

TAYTAK, “SEÇMENİMİZİN BEKLENTİLERİNE UYGUN, GÜÇLÜ VE NİTELİKLİ ADAYLARLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ”
Milletvekili Mehmet Taytak, “Afyonkarahisar'ımızın geleceğini şekillendirecek olan belediye başkan adaylarımızın heyecanını ve kararlılığını görmekten memnuniyet duyuyoruz. Parti olarak, seçmenimizin beklentilerine uygun, güçlü ve nitelikli adaylarımızla seçimlere katılacağımıza inanıyorum. Her birinizin kendi seçim bölgeniz için taşıdığı sorumluluğun farkındayız ve bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirecek adayları belirleyerek şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için elbirliğiyle çalışacağımıza olan inancımızı bir kez daha vurgulamak isterim. Belediye başkanlarımız; yeni yüzyılda lider Türkiye olarak üretken belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecekler. Bu süreçte aday adaylarımıza başarılar diliyor, partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak başvurular başladığından bu güne kadar her Çarşamba günü burada il başkanımız, ilçe başkanımız ve diğer arkadaşlarımızla beraber müracaatlarımızı yaptık. Bugün de 15’inden önceki son çarşambaydı. Bugün aday adaylarımız burada  yine güç kattılar güç verdiler. Milliyetçi Hareket Partisi geçen 2019 yılında Afyonlu hemşerilerimizin teveccühüyle Cenab-ı Allah’ın yardımıyla 15 beldemize 2 ilçemizde bir de Dinar ilçemizde güzel bir ittifak yaparak, başarıyla çıktık. Ancak bu dönem Allah nasip edecek beldelerimizde ilçelerimizde vr il  merkezimizde Milliyetçi Hareket Partisi adayları ile zafere yürüyeceğiz. İnşallah belediye sayımızı ikiye katlayacağız.Afyonkarahisar’ın belediyelerinde şanlı bayrağımızı dalgalandıracağız." dedi.

 

KAHVECİ, “İLİMİZDEKİ BÜTÜN BELEDİYELERE TALİBİZ”
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri öncesi belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği için aday adaylık başvurularımız 15 Aralık tarihinde sona erecektir. İl yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe teşkilatlarımızla ile birlikte aday adaylık başvurularımızı titizlikle yürütmekteyiz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin önderliğinde mevcut belediye başkanlıklarını koruyarak üzerlerine yenisini ekleyerek üretken belediyecilik anlayışını tüm Afyonkarahisarla tanıştıracağız. Tüm seçim bölgelerimizde aday adaylarımız mevcuttur. İlimizdeki bütün belediyelere talip olduğumuzu buradan tekrardan beyan ediyorum. Belediye başkan adaylarımıza da şimdiden hayırlı olsun diliyorum." dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.