İbrahim Yurdunuseven, Gaziler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 16:16:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
360 okunma
Takip EtGoogle News

Yurdunuseven mesajında;

"Asırlardır bu topraklarda ve bir çok farklı coğrafyada varoluş mücadelesi vermiş yüce milletimiz, vatan, millet ve bayrak uğruna sayısız şehit vermiş yine sayısız insanımız kanını al bayrağımıza katarak gazilik şerefine nail olmuştur. Aziz Türk Milleti, dünyadaki hiç bir millette eşi benzeri bulunmayan şehitlik ve gazilik mertebesini yaşamış ve daima bu onurlu ve benzersiz kahramanlıkların şerefini yaşatacaktır.

Bizler ordu millet anlayışıyla varolmuş ve varolacak yegane millet olmak şerefini de bugün elhamdülillah elimizde bulunduruyoruz. Bu nedenledir ki bu milleti mağlup edecek hiç bir güç dünya üzerinde yoktur. Şehitlerimizin emanetlerini yaşattığımız gibi gazilerimizde bu vatanın, bu bayrağın bize en büyük emanetidir. Canını seve seve vatan uğruna vermek uğruna çıktığı yolda gazilik şerefine nail olmuş her gazimizin bizler için değeri çok büyüktür. Onların kahramanlıklarını asırlar boyunca yaşatacak ve unutmayacağız.

Bu vesileyle tüm şehit ve  gazilerimizi saygı ve minnetle yâd ediyorum." dedi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.