AKUT Afyonkarahisar Ekibi Deprem Haftası'nda çocuklarla buluştu

AKUT Arama Kurtarma Derneği, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Park Afyon AVM' de deprem bilinci kazandırmak adına çocuklarla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 15:28:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
73 okunma
Takip EtGoogle News

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremler sebebi ile tarihimizin en büyük felaketlerinden birini yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde yaraları sarmaya çalışırken, AKUT Arama Kurtarma Derneği olarak, deprem konusunda bilinçlendirme faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda, AKUT Afyonkarahisar ekibi, bu yıl 1-7 Mart Deprem Haftası’nda ilimizde bulunan Park Afyon AVM'de 4-5 Mart tarihlerinde stant açarak deprem bilincinin küçük yaşta  kazandırılması adına çocuklara yönelik "Güven Ailesi" animasyon  film gösterimi gerçekleştirdi.
 
AKUT Arama Kurtarma Derneği, deprem anında yapılması  gereken hareketleri, her türlü can kurtarmanın önemini anlatan dernek gönüllüleri çocuklara
 yönelik deprem bilincinin kazandırılmasının  yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği  etkinlikte, çok sayıda kişinin ziyaret ettiği stantta, AKUT gönüllüsü olma prosedürü ve AKUT Güvendeyim uygulamasına ilişkin bilgiler verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.