Futbol Federasyonu'ndan Gazetecilere Seminer

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyon ilinde görevli yazılı ve görsel basın mensuplarına 30.09.2023 Cumartesi günü değişen kurallar hakkında eğitim semineri düzenleyecek.

Spor Yayın: 30 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.09.2023 17:50:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 31 sn.
130 okunma
Takip EtGoogle News

Değişen kurallar ve kuralların uygulanma videoları ile yapılan eğitim seminerine spor yazarlarının yanında internet medyası ve tüm muhabirler katılabilecek.

Gençlik spor il müdürlüğü Kocatepe spor kompleksi B blok konferans salonunda saat 20:00 de gerçekleşecek seminer gazeteciler için önemli , müsabakaları yorumlayan gazetecilerin hakemlerin hatalı veya isabetli kararlarını haberlerine taşırken değişen oyun kuralları hakkında bilgilendirilmesi taraftarların ve kamu oyunun hakemler hakkındaki  olumsuz algısını önlüyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.