Mısırlıoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gündem Yayın: 30 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 30.04.2024 18:06:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 47 sn.
69 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Mısırlıoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:" Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa mensup bir milletin mensuplarıyız.
İYİ Parti olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İşçilerin özlük haklarını iyileştirecek çalışmalar yapıyoruz.
1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günü olmasını diliyorum.
En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.