Uluçay'dan sokaktaki canlar için projeler

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘Sokak Hayvanları Barınma Merkezi’ ve ‘Sokak Hayvanları Mama Üretim Tesisi’ projeleri hakkında açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 19:35:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 54 sn.
134 okunma
Takip EtGoogle News

Uluçay açıklamasında, “Sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarına göre yeterli büyüklükte kapalı ve açık bölümlerin bulunduğu bir barınma merkezi yapacağız. Bu merkez içerisinde sokak hayvanları için veteriner odası, barınma ve ameliyathane yer alacak. Bir başka projemiz olan sokak hayvanları mama üretim tesisi projemizle belediyemiz barınaklarındaki hayvanlar için mama üreteceğiz. Bunun yanında barınakta hayvan sahiplenen vatandaşlarımıza da ücretsiz mama desteği sağlayacağız” dedi.

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Hayata geçireceğimiz bu iki projemizle şehirimizin genelinde sokak hayvanlarına düzenli olarak mama temin edilmesini sağlayacak ve böylelikle hayvanların açlıkla mücadele etmesinin önüne geçeceğiz. Aynı zamanda şehrimizin insanları da bu projelerde fayda sağlayacak. Çünkü daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için sokak hayvanlarını korumamız gerekiyor dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.